Gerrit vraagt naar Jens zijn plannen rondom de eliminatie

Gerrit vraagt naar Jens zijn plannen rondom de eliminatie

Gerrit, Joaquin en Timothy zijn aan het basketballen wanneer Jens komt aanlopen. Nog crazy plans? vraagt Joaquin. Who knows antwoordt Jens lachend. Er gaan leuke dingen gebeuren. De vierde musketier is in the house voegt hij eraan toe. Gerrit knikt maar zegt dat er wellicht ook eentje weggaat. Jens knikt ook en zegt dat hij iedereen nog even in spanning wil houden. Ik heb nog een verrassing die mijn keuze wellicht kan beïnvloeden, maar dat bewaar ik tot het avondprogramma. Wat zal Jens besluiten?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *