De bewoners praten over de naderende eliminatie

De bewoners praten over de naderende eliminatie

Timothy en Franny zitten in het huisje wanneer de mannelijke bewoner over morgen begint. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest, zegt hij. De vrouwelijke bewoonster knikt en vertelt dat ze er misselijk van wordt. Ik ga je intens missen, vervolgt de mannelijke bewoner. Zou mijn tijd zijn gekomen? Franny haalt haar schouders op. De vrouwelijke bewoonster denkt dat dit niet het geval is, maar ze het nooit zeker zullen weten.

Een eindje verderop praten Hiske en Christel over de eliminatie. Van mij mag Timothy weg, klaar, zegt Christel resoluut. Die hebben we wel gezien nu. Christel vraagt zich af wat de mannelijke bewoner nog toe kan voegen. Naast Timothy zit ook Joaquin op de bank. Als Joaquin weg zou gaan, breekt dan je hart?, vraagt Hiske aan haar maatje. Dat vind ik wel heel jammer, antwoordt Christel. Ik ben van mening dat hij nog lang niet al zijn doelen heeft bereikt. Ook Brenda heeft een kans om naar huis te worden gestemd. Volgens Christel is de vrouwelijke bewoonster ook klaar op het terrein. Brenda heeft in mijn ogen gewoon haar dingen neergezet en die kan meteen aan de slag, legt Christel uit. Het blijft nog even spannend welke bewoner de mini samenleving definitief moet verlaten, want morgen maakt Jens zijn keuze bekend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *