Franny bereid haar lezing voor en bespreekt dit met Hiske

Franny bereid haar lezing voor en bespreekt dit met Hiske

Franny zit in haar huisje wanneer Hiske komt binnen gelopen. Ben je zenuwachtig vraagt de vrouwelijke bewoonster. Franny knikt. Echt heel erg. Ze vertelt dat ze van plan is om eerst een rondje met Christina Curry te lopen om haar te leren kennen en daarna iedereen bij elkaar te roepen in de silo. Dan kunnen we samen ons verhaal doen. De vrouwelijke bewoonster besluit om eerst haar geschreven tekst aan Hiske voor te lezen. Heel mooi, zegt Hiske even later. Volgens de vrouwelijke bewoonster legt Franny alles bloot en kan ze echt trots op zichzelf zijn dat ze dit voor gaat lezen. De inhoud is verschrikkelijk, maar het maakt je zo sterk dat je dit durft te vertellen. Goed hoor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *