Jessie en Gerrit bedanken Mike op hun manier voor de aanleg van het riool

Jessie en Gerrit bedanken Mike op hun manier voor de aanleg van het riool

Mike heeft gisteren de riolering aangelegd bij de silo. Dit lijkt Jessie de aangewezen mogelijkheid om zijn mannelijke mede bewoner te bedanken. Almighty Mike, bedankt voor de strontpijp zegt hij tegen hem. Mike moet lachen. Doe nou maar gewoon normaal voegt hij eraan toe. Laat me nou maar gewoon met rust. Ik heb al het gereedschap om mee te slaan vervolgt hij. Terwijl Jessie zijn bord afwast, komt ook Gerrit aanlopen. Almighty Mike, bedankt voor de strontpijp zegt hij. Ja, graag gedaan reageert Mike. Ik hoop dat je lekker kan schijten gaat hij verder. Jessie ligt ondertussen in een deuk. Hij wilde toch waardering? zegt hij als hij is bijgekomen. Dan kan hij het krijgen ook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *