Jessie hoopt dat de relatie tussen hem en Lotus ooit zal verbeteren

Jessie hoopt dat de relatie tussen hem en Lotus ooit zal verbeteren

Het is wel bekend dat Jessie en Lotus geen sterke band met elkaar hebben. Enige tijd terug raakte de twee bewoners in een heftige discussie met elkaar. Als Jessie vandaag met Mike aan het werk is, vertelt hij aan hem dat hij Lotus een brief heeft gestuurd. Gestuurd vraagt Mike lacherig. Gegeven geeft Jessie lachend aan. In de brief schrijft Jessie dat Lotus altijd met hem kan praten als er iets is. Hij hoopt dat de relatie tussen hen zal verbeteren en hij hoeft geen excuses van haar kant over wat er is gebeurd. Diepe dalen zijn juist belangrijk voor je ontwikkeling maar het is afhankelijk wat je er mee doet vindt hij. Nadat Lotus de brief heeft ontvangen ging het lang goed maar toch ging het afgelopen avond weer fout. Uit het niets geeft Jessie aan. Jullie zijn water en vuur antwoordt Mike. Of vuur en vuur lacht Jessie terug. Hoe zou het vandaag tussen Jessie en Lotus gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *