Mike wordt helemaal lijp van Jessie

Mike wordt helemaal lijp van Jessie

Mike en Jessie hebben een discussie gehad over het bestellen van pizza en over het gedrag van de groep. Als Mike eenmaal met zijn pizza in het huisje van Lotus zit vertelt hij over deze discussie. Hij komt hier niet voor de groep zegt Mike geïrriteerd. Hij denkt wie goed doet, wie goed ontmoet. Ik zeg godverd*mme, ik sta hier al een halfjaar kistjes te bouwen met John. Niemand sluit aan, dus wat wil je zeggen dan? Volgens Mike moet Jessie gewoon lekker zijn eigen ding gaan doen. Daarnaast is Mike geïrriteerd dat Jessie tegen Lotus zou hebben gezegd dat ze heel de dag op bed ligt te huilen. Dan word ik gewoon lijp benadrukt hij. Dan ben je gewoon aan het pesten, gek voegt hij eraan toe. Daarna neemt Mike een hap van zijn pizzapunt. Als ik pizza wil, dan ga jij gewoon die pizza geven eindigt hij het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *