Jessie en Mike bespreken de inzet van de groep

Jessie en Mike bespreken de inzet van de groep

Jessie en Mike staan afgelopen avond in de silo wanneer de houding van Jessie ter sprake komt. Ik zeg niet dat je iets verkeerds doet begint Mike. Ik zeg alleen dat je het mild moet houden. Jessie knikt en hij vertelt dat er mensen zijn die afspraken maken en deze niet nakomen. We hebben gewoon tijd nodig om mee te gaan met je ideeën gaat Mike verder. De inzichten zijn goed, maar voor ons nog te snel benadrukt hij. Jessie vertelt vervolgens dat hij geen zin meer heeft om zich te focussen op de mensen die niet willen. Ik denk dat ze wel willen maar dat je benadering hard is antwoordt Mike. Jessie is het hier niet mee eens en hij laat weten dat hij er niet op zit te wachten om nog meer energie te steken in hen. Sommige mensen willen niet alleen maar bezig zijn met geld verdienen, dus moet er ook ruimte zijn voor mensen die bezig zijn met hun eigen doelen of met het bouwen. Zolang iedereen maar afspraken met elkaar kan maken en deze kunnen nakomen. Mike knikt maar hij vertelt dat iedereen nog wel jong is. Soms kunnen afspraken niet worden nagekomen. Jessie is het hier niet mee eens en hij zegt dat de groep volwassen genoeg is. Volgens hem is het eerder een zaak van mentaliteit dan van snelheid dat de groep niet vooruitgaat. Ik ben op een punt gekomen dat ik me realiseer dat er mensen zijn die mee willen gaan en er ook een groep is die zijn eigen ding wil blijven doen legt Jessie verder uit. Dat is prima verzekert hij. Volgens Mike zou het juist mooi zijn als de hele groep mee zou werken aan de silo. Maar dat is niet hoe het hier werkt antwoordt Jessie. Hij pleit er nu voor om met de groep die wel wil werken, verder te gaan in de hoop dat de rest aansluit. Goed voorbeeld doet immers goed volgen vervolgt Jessie. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *