Ondanks geldproblemen in Utopia 2 wordt er pizza besteld

Ondanks geldproblemen in Utopia 2 wordt er pizza besteld

Terwijl Adriaan, Erik en Brandon afgelopen avond staan te koken besluiten negen bewoners dat ze graag pizza willen bestellen. Hiske loopt naar Timothy toe om te overleggen, aangezien hij verantwoordelijk is voor de financiën. Is er ruimte om pizza te eten vraagt Hiske. Timothy antwoordt van niet. Maar als jij daar gelukkig van wordt, dan moet je dat gewoon doen voegt hij eraan toe. Wat later komt Joaquin verhaal halen over het bestellen van eten. Volgens hem is het merendeel van de groep ervoor en kan hij daarom niet zoveel doen. We zijn toch allemaal aandeelhouder vraagt hij. Daar is Joaquin het niet mee eens. Jij bent de man die uiteindelijk beslist over het geld reageert hij. Volgens hem heeft Timothy er zelf voor gepleit dat er iemand op de financiën moest komen die knopen door ging hakken, zodat er niet meer individueel beslist zou worden.

Iets later zitten Christel en Hiske in de silo wanneer Lotus binnen komt lopen. Wij gaan pizza eten begint Christel. Zonder toestemming van Tim? vragen de vrouwelijke bewoners. Lotus knikt. Wij gaan pizza eten herhaalt ze nog eens. Christel legt uit dat ze ook wel pizza zou willen eten maar dat het niet goed voelt als er eigenlijk geen geld voor is. Ik vond het alleen een goed idee als de hele groep het ermee eens was zegt Hiske. Even later komt Timothy binnen. Je brengt me wel in een lastige positie op deze manier begint hij. En vertelt dat hij Lotus en Mike wel degelijk een pizza gunt maar hij vertelt dat ze dik in de min staan. Eigenlijk horen wij geen eigen geld te hebben voegt hij eraan toe. We hebben net een computer van 2000 euro besteld, dus eten bestellen is geen goed idee benadrukt hij. Timothy stelt daarna voor om anders voor het tweetal te koken. Dan bak ik wel loempia’s oppert hij. Dit schiet bij Mike in het verkeerde keelgat. Ik werk me kapot hier, dus ik verdien gewoon een pizza zegt hij kwaad. Ik ben er klaar mee. Volgens hem heeft bijna niemand hem geholpen bij het aanleggen van de riolering vandaag. Lotus knikt en wijst dan naar Jessie. Jij hebt ook geen schep opgepakt zegt ze stellig. Dit lijkt Jessie op zijn beurt niet te accepteren. Ik doe niets anders dan werken zegt hij. Al die ochtenden dat jij nog in je bed lag, heb ik gewerkt. En is het er ook niet me eens dat ze pizza wil bestellen. Maar je doet maar vervolgt hij. Geniet ervan zolang er nog geld binnenkomt.

Uiteindelijk zitten Christel, Brandon, Brenda en Erik met zijn vieren te eten in de caravan. Weet je waarom er nu pizza wordt besteld vraagt Brenda aan de vier. Omdat er weer niet afgewassen is. Christel en Brandon zijn hier duidelijk niet blij mee. Ik krijg er helemaal de kriebels van zegt Christel. Kijk hoeveel eten er ligt jongen reageert Brandon. Er ligt zoveel eten, waarom ga je dan bestellen? Christel lijkt niet te snappen dat er niet gewoon afgewassen is. De vier eten hun maaltijd op, terwijl de overige bewoners wachten op hun pizza.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *