Mike heeft een verrassing als bedankje voor haar vriendschap en liefde

Mike heeft een verrassing als bedankje voor haar vriendschap en liefde

Lotus is in haar huisje bezig als Mike aanklopt. Hij vraagt aan Lotus of ze even met hem mee wil lopen. Nieuwsgierig loopt Lotus mee en als ze eenmaal buiten staan, wordt ze door Mike geblinddoekt. Hand in hand lopen de twee vervolgens over het Utopia 2 terrein, als Mike haar plotseling een kus geeft. Lotus lacht, als ze even later plaats neemt op een paar stenen, bedankt Mike haar voor haar vriendschap en liefde. Hij plaatst een gitaar in haar handen en haar blinddoek wordt afgedaan. Lotus geeft Mike een kus en begint direct met het stemmen van het instrument.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *