Maken Timothy en Franny zich zorgen om de stemronde?

Maken Timothy en Franny zich zorgen om de stemronde?

Timothy en Franny zitten samen in de Mongoolse tent te kletsen als het al snel gaat over de naderende stemmingen. Je bent echt bang dat mensen op je gaan stemmen vraagt Timothy aan zijn vriendin. Franny denkt dat Merel en Brenda misschien op haar gaan stemmen maar Timothy denkt op zijn beurt van niet. Toch vraagt hij zich af op wie Franny zelf dan gaan stemmen. En vraagt zich af of hij genomineerd wordt. Ik heb zin in morgen voegt hij eraan toe. Dan is het eindelijk voorbij. Volgens Franny begint alles dan pas, maar daar lijkt Timothy nog niet zo zeker van. Dat ligt eraan zegt hij. Als geen van ons op de bank komt wel. Wie zal er morgen genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *