Franny heeft een idee op wie ze gaat stemmen

Franny heeft een idee op wie ze gaat stemmen

Franny heeft vandaag een cursus zelfvertrouwen gehad en dat komt goed van pas met de naderende stemmingen. Wanneer ze samen met Lotus een rondje op het Utopia 2 terrein loopt, vertelt ze dan ook op wie ze wil gaan stemmen. Ik noem het motiverend stemmen zegt ze tegen haar mede bewoner. Franny wil graag drie stemmen geven aan een vrouwelijke bewoner, met daarbij opbouwende kritiek. Maar wie dat precies is houdt ze nog even in het midden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *