Joaquin plant een gesprek in de hoop dat de drie musketiers nader tot elkaar komen

Joaquin plant een gesprek in de hoop dat de drie musketiers nader tot elkaar komen

De drie musketiers nemen gezamenlijk plaats op hun bedden in de Mongoolse tent. De afgelopen tijd hebben de mannelijke bewoners minder tijd met elkaar doorgebracht, mede doordat Timothy een vriendin in de mini samenleving heeft gekregen. Joaquin wil voorkomen dat de drie musketiers compleet uit elkaar vallen en vraagt Gerrit en Timothy daarom of  zij de komende dagen wat chiller tegen elkaar willen proberen te doen. Volgende week maandag moet één van de bewoners de mini samenleving verlaten en Joaquin geeft zijn maatjes daarom het advies om elkaar te blijven steunen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *