Franny  wil werken aan haar zelfvertrouwen

Franny wil werken aan haar zelfvertrouwen

Iets na 13:00 loopt er een spontane en knappe dame door de poort van Utopia 2. Vooral Joaquin onder de indruk, maar helaas voor deze mannelijke bewoner komt de vrouwelijke bezoekster niet voor Joaquin maar voor Franny. Franny heeft al een aantal keer aangegeven dat zij redelijk onzeker is en graag iets wil doen aan haar zelfvertrouwen. Ogai komt haar hierbij helpen. Na een hartelijk ontvangst neemt Franny haar coach mee naar het huisje van Hiske en Christel zodat de dames niet gestoord kunnen worden. Ogai vraagt Franny waar ze precies problemen mee heeft en wat zij verwacht van de sessie. Franny hoopt na een sessie met deze vriendelijke coach een onafhankelijke vrouw met zelfvertrouwen te worden. De vrouwelijke bewoonster lijkt zich al snel op haar gemak te voelen bij Ogai, zal Franny er beter uit komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *