De drie musketiers weten niet op wie ze moeten stemmen

De drie musketiers weten niet op wie ze moeten stemmen

De stemmingen komen eraan en dat zorgt voor veel onrust in de mini samenleving. De bewoners praten en discussiëren dan ook veel over op wie ze gaan stemmen. De drie musketiers hadden daarom eerder deze week besloten om op dezelfde persoon te gaan stemmen. Helaas heeft Timothy dit dus openlijk besproken, omdat dat hem eerlijk leek. Moest ik dat voor me houden? vraagt Timothy aan de twee anderen musketiers. Joaquin schrikt van het verweer. Anders denkt degene die het hoort dat het bespreekbaar moet zijn, legt Joaquin uit. Timothy is het hier niet mee eens. De drie musketiers willen nu misschien hun plan om op dezelfde persoon te stemmen staken. Gaan ze inderdaad op een andere bewoner stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *