Adriaan, Hiske en Jessie hebben een discussie over de sfeer in Utopia 2

Adriaan, Hiske en Jessie hebben een discussie over de sfeer in Utopia 2

Hiske en Adriaan staan tegenover elkaar in de caravan. Hiske discussieert met Adriaan over de sfeer in Utopia 2. Hiske ziet graag dat de bewoners elkaar meer proberen te motiveren en meer rekening met elkaar houden. Jessie voegt zich ook in de discussie. Hij is van mening dat Adriaan en Hiske niet tegenover elkaar moeten staan maar juist moeten samenwerken omdat ze allebei personen zijn die graag willen. Jessie stelt daarna voor dat Adriaan en Hiske even tot rust komen zodat ze vanmiddag verder kunnen praten. Hij vertelt dat de groep samen iets moois kunnen opbouwen en daarvoor moeten samenwerken met de bewoners die wel gemotiveerd zijn. Uiteindelijk geven de bewoners elkaar een knuffel en beëindigen zij de discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *