Adriaan vindt dat niemand echt serieus ergens mee bezig is

Adriaan vindt dat niemand echt serieus ergens mee bezig is

Adriaan zegt afgelopen avond tegen een paar bewoners in de silo dat niemand echt serieus ergens mee bezig is. Jens reageert dat hij aan het bouwen is voor de ultieme samenleving en Shelley laat weten dat ze serieus bezig is met de filmavond.Ik zie je weinig oefenen en trainingen volgen of wat dan ook reageert Adriaan op zijn beurt. Shelley zegt dat het niet betekent dat ze niks doet, wanneer Adriaan iets niet ziet. Adriaan vindt dat ze meer oefent in haar bed, tijdens het slapen. Hij vindt het ook nogal wat, dat Shelley buiten Utopia 2 denkt iets te gaan doen met acteren. You never know eindigt Shelley het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *