Een gemaskerde man arriveert in Utopia 2, speciaal voor Andrea

Een gemaskerde man arriveert in Utopia 2, speciaal voor Andrea

Afgelopen avond werd het verjaardagsfeest van Andrea gevierd. Jens is lekker aan het draaien en Shelley en Alexandra zijn aan het dansen. Alexandra zegt tegen Shelley dat ze ziet dat Gerrit telkens naar haar kijkt. Dit valt Shelley ook op. Wanneer het nummer voorbij is, pakt Shelley de microfoon en neemt het woord. Ze vraagt aan Andrea om te gaan zitten tegenover de andere bewoners. Iedereen begint vervolgens voor haar te zingen. Na het gezang laat Shelley weten dat ze een leuke verassing voor haar heeft geregeld. Ze herinnert de groep er ook aan dat dit misschien de laatste keer is met zijn allen. Ze hoopt dat iedereen een leuke tijd gaat hebben en vooral geniet. Na de speech komt er een gemaskerde man binnen in Utopia 2. Hij loopt recht op de inmiddels geblinddoekte Andrea af terwijl de feestmuziek verandert in een sensueel nummer. De gemaskerde man blijkt een stripper te zijn en hij voert zijn show uit. De bewoners beginnen te lachen en Andrea lijkt het ook leuk te vinden. Als het feest erop zit, zitten de bewoners met z’n allen buiten op de bank. De twee lijken nog na te genieten van de verjaardag van Andrea maar de muziek is inmiddels al uit. De groep kletst gezellig met elkaar onder het genot van een drankje. De sfeer is erg gezellig en het lijkt erop dat iedereen geniet van hun laatste tijd in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *