De bewoners hebben verschillende discussies in de late avond

De bewoners hebben verschillende discussies in de late avond

Afgelopen avond was vrij gezellig maar er worden ook de nodige discussies gevoerd. Jordie heeft aan Shelley toegegeven dat hij vindt dat ze egoïstisch is maar hier kan zij zich niet in vinden. Ze legt uit dat ze vaak aan haarzelf moet denken omdat zij het gevoel heeft dat ze vaak wordt tegengewerkt in Utopia 2. Jordie legt uit dat hij het vervelend vindt dat mensen hem naar zijn mening vragen maar het niet kunnen waarderen als zijn mening negatief uitpakt.

Alexandra en Jordie voeren ook een discussie. Alexandra laat weten dat zij tijdens haar binnenkomst in Utopia 2 aan de bewoners heeft verteld dat ze graag een drag queen event wilde organiseren maar dat Jordie er nu vandoor gaat met haar idee en haar niet betrekt in de organisatie hiervan. Alexandra is hier verdrietig om en wordt even later getroost door Franny en Andrea.

Als de bewoners nog buiten zitten te kletsen, raken Jens en Shelley ook met elkaar in discussie. Andrea zegt dat ze de zin dat mag jij vinden die Shelley vaak uitspreekt geniaal vindt maar Jens is het hier niet mee eens. Hij vindt het dom. Je hebt gewoon verloren en je erkent het niet. Het is bijzonder zwak eindigt hij. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *