Alexandra ziet Jordie als een kind en praat de eerdere discussie met hem uit

Alexandra ziet Jordie als een kind en praat de eerdere discussie met hem uit

Afgelopen avond hebben onder andere Jordie en Alexandra een discussie met elkaar gevoerd, waardoor de avond behoorlijk emotioneel afliep voor Alexandra. Als de twee elkaar op deze nieuwe dag tegen komen in het sanitairgebouw, besluit Alexandra hem een knuffel te geven. Bij mij was het gewoon opgekropte emotie. Bang voor wat er allemaal gaat komen legt ze uit. Vergeet niet dat je bij mij ook heel hoog zit. Je bent als een kind voor mij voegt ze eraan toe. Jordie legt op zijn beurt uit het niet de bedoeling was om haar een sneer te geven. De twee besluiten hun discussie achter zich te laten en de dag positief te beginnen. Alexandra vertelt dat ze zenuwachtig is omdat ze straks naar het ziekenhuis moet voor een ingreep aan haar handen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *