Jessie vraagt aan Shelley waarom ze haar afspraken niet nakomt

Jessie vraagt aan Shelley waarom ze haar afspraken niet nakomt

Jessie spreekt Shelley aan. Wat hadden wij afgesproken als het grasveld gebruikt wordt vraagt Jessie. Shelley weet van niks. Als Jessie vervolgens uitlegt wat er is besproken volgens hem weet Shelley nog steeds niet waar hij het over heeft. Wel geeft ze aan dat die afspraken zijn gemaakt voor de filmavond. Ook heeft Jessie vragen over waarom ze is vergeten het drinken af te turven. Ze geeft aan dat ze dat is vergeten omdat ze veel dingen heeft geregeld gisteren. Als Shelley zegt dat Jessie er niet zo een punt van moet maken antwoordt hij, je moet begrijpen dat ik dit namens ons allemaal doe. Het tweetal ruziën nog even door voordat ze uit elkaar lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *