Brandon roept de groep bij elkaar, er is een zwarte envelop met een bijzondere opdracht

Brandon roept de groep bij elkaar, er is een zwarte envelop met een bijzondere opdracht

Er is een zwarte envelop het terrein opgekomen en Brandon roept de groep bij elkaar. De bewoners zitten al een tijd in spanning vanwege de nominaties die niet door zijn gegaan. Wanneer de bewoners bij elkaar zijn gekomen, leest Brandon de brief voor:

“Beste inwoners, Vorige week hebben jullie gehoord dat Utopia gaat stoppen. De laatste dagen dat jullie als groep van 15 inwoners samen zijn lijken daarmee definitief aangebroken. Zeker voor Andrea, Merel en Shelley moeten dit intense dagen zijn. Zij weten natuurlijk niet wat hen de komende tijd te wachten staat. Saamhorigheid en manieren bedenken om geld te verdienen zijn in deze fase twee van de belangrijkste onderdelen van de finale. Om beide te stimuleren krijgen jullie de volgende opdracht:

 • Maak binnen 30 minuten 5 teams van 3 inwoners;
 • Deze teams mogen na het samenstellen niet gewijzigd worden.

Kies wijselijk, want van deze keuze kan veel afhangen. Wanneer de teams zijn gevormd, mogen jullie de tweede envelop openen. Succes! ”
De bewoners vormen zich langzaam in groepjes maar lijken nog te twijfelen. Maak binnen 30 minuten vijf teams herhaalt Merel wanneer ze de brief nogmaals leest. Mariska twijfelt over bij wie ze in de groep wil. Het feit dat ze de groepen niet meer mogen wijzigen, maakt het een zware keuze. Merel, Gerrit en Jessie komen al snel bij elkaar. Misschien moeten we opsplitsen merkt Merel op. Sommigen hebben hun groepje al compleet en willen het niet wijzigen zegt Jessie. Misschien komen we wel niet tot een conclusie voegt hij eraan toe. Gerrit laat weten dat het hem niets uitmaakt. Een stilte valt.

Dibs op de zwarte envelop zegt Jordie uit het niets. Wat betekent dat vraagt Merel snel. Jordie legt uit dat hij de tweede zwarte envelop wil openen. Het valt Brandon op dat de groep er niet uitkomt en wil dat ze nog even de tijd nemen. Uiteindelijk worden onderstaande groepjes gevormd, vervolgens is het tijd voor de tweede zwarte envelop. Dat lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht. Hou de site dus in de gaten!

– Mylène, Adriaan, Jens
– Jessie, Mariska, Alexandra
– Merel, Gerrit, Andrea
– Shelley, Hiske, Franny
– Dylan, Jordie, Brandon

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 14:51

  Ja en gelijk de drie grootste graaiers van Utopia 2 stonden na het voorlezen van de brief vooraan!
  En gaan gelijk bepalen hoe tactisch ze het aan kunnen pakken, en ze zijn gelijk er van overtuigd dat zij dit gaan winnen.
  En om de kans groter te maken gaat Jessie een groepje apart doen!
  Wat een stel vreselijke persoonlijkheden!!
  Heel vlug naar huis zeker de drie graaiers!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *