De tweede zwarte envelop wordt geopend, wat is het vervolg van de opdracht?

De tweede zwarte envelop wordt geopend, wat is het vervolg van de opdracht?

Nadat de bewoners de eerste zwarte envelop hebben geopend en uiteindelijk groepjes hebben gevormd is het tijd voor de tweede zwarte envelop. Brandon maakt deze open en leest deze voor:

“Super! Hopelijk is het samenstellen van de 5 teams zonder te veel gedoe gelukt. Laten we snel doorgaan naar de opdracht.

In deze envelop zit 2500 euro cash. Dit geld kan je met jouw team winnen, want alleen het winnende team krijgt 2500 euro.

Na het voorlezen van deze brief hebben jullie precies 1 uur de tijd om met je team een Utopiaans idee te bedenken wat je voor dit bedrag kunt realiseren. Na het uur presenteert ieder team zijn of haar GOUDEN IDEE. Hierna zal iedere inwoner individueel en anoniem zijn of haar stem opschrijven en in de brievenbus doen. 

Wanneer er individueel gestemd is leest één van jullie de keuzes voor. Het team met de meeste stemmen wint de 2500 euro. 

Heel veel succes!”

De bewoners gaan snel aan de slag met het bedenken van hun gouden idee. Hoe dit gaat aflopen is afwachten, hoe pakken ze dit verder op? We komen er uiteraard snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *