De groepjes presenteren hun concept voor de opdracht van de zwarte envelop

De groepjes presenteren hun concept voor de opdracht van de zwarte envelop

Er is een zwarte envelop het terrein opgekomen. In de zwarte envelop stond dat de bewoners een uur hebben om een idee te verwezenlijken. Dat moment is daar. De verschillende groepjes met bewoners pitchen hun idee om kans te maken op de prijs van 2500 euro. Met deze prijs kunnen zij hun concept financieren.

Brandon neemt het woord en legt uit hoe de stemronde gaat gebeuren. De bewoners mogen niet op hun eigen groepje stemmen. Groep één, bestaande uit Merel, Gerrit en Andrea, begint met het uitleggen van hun concept. Merel legt uit dat zij graag twee puzzels willen maken om te verkopen. Eén puzzel voor volwassenen en de andere puzzel voor kinderen. Ook legt zij uit dat ze al contact heeft gehad met een bedrijf dat puzzels maakt. De rest van de bewoners vinden het een leuk idee.

Dan is groep twee aan de beurt, bestaande uit Hiske, Franny en Shelley. Groep twee legt uit dat zij een treintje willen die over het terrein gaat. Tijdens de tour met de trein wil deze groep een soort van openluchtmuseum creëren., waarbij elke bewoner zijn eigen stukje museum creëert en hier iets over vertelt. De andere bewoners vinden het een erg creatief en leuk idee.

Groep drie, bestaande uit Jens, Mylène en Adriaan, nemen het woord. Jens neemt het woord en vertelt dat zij een open dag willen organiseren, waarbij de Utopia bezoeker naar Utopia 2 kan komen om een idee te pitchen, waar de 2500 euro dan naartoe gaat.

Jessie, Mariska en Alexandra vormen samen groep vier. Alexandra neemt het woord en vertelt dat zij sokken willen laten maken waar alle bewoners in karikatuur op komen te staan. Groep vier heeft ook al een voorbeeld gemaakt om de andere bewoners te overtuigen. De overige bewoners zijn erg enthousiast en een applaus volgt.

Als laatste neemt groep vijf het woord. Deze groep bestaat uit Dylan, Jordie en Brandon. Brandon neemt het woord en bouwt zijn verhaal langzaam op. Hij vertelt dat samenhorigheid een hoge prioriteit heeft bij hun groepje. Hun concept is om mensen met het syndroom van Down naar het Utopia 2 terrein te halen en deze mensen een onvergetelijke dag te geven. Ze leggen uit dat ze hun best gaan doen om de allerleukste activiteiten te organiseren tijdens deze dag. Hoe zal de stemming uitpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *