Welk groepje wint er 2500 euro?

Welk groepje wint er 2500 euro?

Iedereen heeft zijn stem gegeven. Brandon haalt de kist met stemmen uit het atelier en hij loopt met de stembus naar de groep toe. Eén voor één worden de stemmen uit de bus gehaald en Brandon schrijft het totaal aantal stemmen op. Dit resulteert in de volgende uitslag:

Puzzel: |||
Trein: |||||||
Idee: ||
Sok: |
Mooie dag: ||

Franny, Hiske en Shelley zijn dus de grote winnaars van de opdracht. Ze krijgen 2500,- euro van Brandon overhandigd. Shelley en Franny zijn door het dolle heen en ze rennen gillend over het Utopia 2 terrein. Ze zijn superblij dat ze hun idee uit mogen voeren. Vinden jullie de dames terechte winnaars?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *