Er lijkt weinig vertrouwen te zijn in het idee van Hiske, Franny en Shelley

Er lijkt weinig vertrouwen te zijn in het idee van Hiske, Franny en Shelley

Hiske, Franny en Shelley hebben 2500 euro gewonnen met hun pitch. Ze willen een openluchtmuseum met een trein in Utopia 2 realiseren. Zo kan iedereen zijn eigen belangrijke spullen presenteren. Toch merkt Hiske op dat er vanuit een aantal bewoners toch wat tegengas wordt gegeven. In plaats van dat jullie positief meedoen, gaan jullie om het idee lachen zegt Hiske boos tegen Gerrit. Gerrit gaat vervolgens in de verdediging. Hij geeft aan dat hij enkel lachte om een grapje van Jessie. Hij is van mening dat Hiske beter Jessie erop kan aanspreken. Daar is Hiske het niet mee eens. De twee komen er niet uit en Hiske gaat daarom naar Jessie toe om het bij de bron aan te pakken. Jessie geeft nu eerlijk zijn mening. Hij vindt het idee van de trein niet commercieel dit omdat hij er geen winst in ziet. Hiske vindt het onzin, omdat het ook gaat om samenhang.

Wat later zoeken Hiske en Shelley elkaar op om over het voorval te praten. De manier waarop hij mij aanspreekt is al niet normaal begint Shelley. Dan kan je vanuit mij ook geen normale reactie verwachten gaat ze verder. Volgens Shelley bepalen zij, Hiske en Franny welke eventuele andere bestemming het geld gaat krijgen. We hebben niet voor niets gewonnen benadrukt ze. Hiske legt uit dat Jessie alles vanuit commercieel oogpunt bekijkt. Ik denk dat hij ons niet vertrouwt over dat wij een goede beslissing kunnen maken en dat dat geld op een goede plek terechtkomt zegt ze. Hij heeft de touwtjes zelf graag in handen. Dat vindt hij lastig om te accepteren benadrukt ze. Hiske vindt het idee van haar groepje erg creatief maar ze is ook van mening dat er nog een heleboel aan schort. Volgens haar zou Jessie daar wel goed bij kunnen helpen. Zal het idee van Hiske, Shelley en Franny werkelijkheid worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *