Franny en Shelley praten over het openluchtmuseum, zijn hun mede bewoners jaloers?

Franny en Shelley praten over het openluchtmuseum, zijn hun mede bewoners jaloers?

Shelley, Franny en Hiske hebben 2500 euro gewonnen voor hun idee om een treintje te laten rijden door Utopia 2. Ze willen dit namelijk tot een groot openluchtmuseum maken, waar de bewoners hun ideale Utopia kunnen laten zien. Niet iedereen lijkt enthousiast over het plan en de kritiek lijkt Shelley tegen de borst te stoten. De meesten zijn jaloers dat we hebben gewonnen zegt Shelley even later tegen Franny. Ze gunnen het ons echt niet benadrukt ze. Franny en Shelley zijn zelf erg enthousiast over hun plan. Het is wel een uniek idee zegt Shelley. Volgens haar is de trein te realiseren maar er moet nog wel veel voor gebeuren. Ik ga wel straten vervolgt Franny met een glimlach. Weten ze hun mede bewoners op tijd enthousiast te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *