Jessie hoopt dat Shelley, Franny en Hiske iets anders gaan doen met hun gewonnen geld

Jessie hoopt dat Shelley, Franny en Hiske iets anders gaan doen met hun gewonnen geld

Hiske, Franny en Shelley hebben 2500 euro investeringsgeld gewonnen om hun idee te realiseren. Toch is niet iedereen enthousiast. Hiske besluit daarom om een rondje langs haar mede bewoners te maken, om te inventariseren wat de bewoners met het geldbedrag zouden doen. Ik weet het echt niet laat Alexandra weten. Mariska antwoordt dat ze een deel aan een goed doel zou schenken.

Wat later loopt Hiske ook langs Jessie. Hoe zie jij het voor je vraagt ze. Jessie antwoordt dat hij het geld aan een combinatie van producten uit zou geven, zoals de sokken en de puzzels. Volgens Jessie is het idee van de trein leuk maar dan voor één evenement en niet voor 2500 euro. Daarnaast is hij van mening dat Shelley het grote investeringsbedrag niet serieus neemt. Het is voor haar één groot lachertje zegt hij. Ze staat niet open voor input benadrukt hij. En legt verder uit dat er veel mensen zijn die maar weinig geld hebben, terwijl de bewoners lacherig met het geldbedrag omgaan. Ik kan daar niet met mijn hoofd bij zegt hij. Dan verlies ik gewoon al mijn vertrouwen. Ik ben gewoon heel erg teleurgesteld gaat hij verder. Jessie hoopt dat Hiske met Shelley kan praten over het besteden van het geldbedrag. Wat zullen Hiske, Shelley en Franny uiteindelijk beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *