Hiske en Shelley praten over het gewonnen geld, wat als het plan niet doorgaat?

Hiske en Shelley praten over het gewonnen geld, wat als het plan niet doorgaat?

Het gewonnen geldbedrag is het gesprek van de avond in Utopia 2. Er is kritiek op het plan van Shelley, Hiske en Franny en daarom heeft Hiske besloten om aan haar mede bewoners te vragen wat zij met de 2500 euro zouden doen. Als Hiske en Shelley uiteindelijk in het atelier zitten, vertelt Hiske dat ze met het onderzoek er vooral achter wilde komen waar de groep op dit moment staat. Staat de groep voor geld verdienen of staat de groep voor iets moois geven legt Hiske uit. Dit kan bijvoorbeeld doneren aan een goed doel zijn. Hiske zegt dat ze het vooral interessant vindt om te zien wat de bewoners individueel beslissen, zonder de mening van andere bewoners. Hiske vertelt dat als het idee van de trein niet door kan gaan, dat Shelley, Franny en zij allemaal een deel van het bedrag krijgen om zelf een beslissing te nemen. Shelley knikt instemmend. Hiske is van mening dat de groep zeker input mag leveren over de besteding van het geldbedrag, maar dat zij, Shelley en Franny uiteindelijk de beslissing zullen nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *