Shelley vraagt zich af of Jessie in staat is om zich te verplaatsen in een ander en bespreekt dit met Hiske

Shelley vraagt zich af of Jessie in staat is om zich te verplaatsen in een ander en bespreekt dit met Hiske

Hiske legt afgelopen avond aan Shelley uit dat ze een onderzoek heeft gedaan, waarbij ze aan elke bewoner heeft gevraagd wat zij met het gewonnen geldbedrag zouden doen. Het gesprek met Jessie duurde iets langer en Shelley is benieuwd waar dit gesprek over ging. Hiske laat weten dat Jessie teleurgesteld is en dat hij een andere verwachting had van hoe de zaken zijn gelopen. Volgens Hiske moet Jessie accepteren dat het gaat zoals het gegaan is. Zo heeft ze tegen Jessie gezegd dat als hij verandering wil, hij het anders aan moet pakken. Zo moet Jessie volgens Hiske goed communiceren, naar elkaar luisteren en zich kunnen verplaatsen in een ander. Shelley vraagt zich af of Jessie in staat is om zich te verplaatsen in een ander. Hiske geeft aan dat het niet Jessies sterkste kwaliteit is maar dat hij het wel kan. Ook kunnen veel andere bewoners in de ogen van Hiske zich niet verplaatsen in een ander. Uiteindelijk zegt ze dat Jessie en Shelley heel erg met elkaar botsen omdat ze allebei hard kunnen zijn in hun verwoording. Volgens Hiske geldt hetzelfde voor Shelley en Gerrit. Shelley legt daarna uit waarom zij niet met de twee mannelijke mede bewoners overweg kan en dat ze ook nog niet weet of dit beter zal gaan in de toekomst. Zal de communicatie tussen de bewoners beter worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *