Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 28 augustus

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 28 augustus

De bewoners houden op deze nieuwe dag een vergadering. Jessie neemt als eerste het woord. Hij laat weten dat hij de financiën heeft bijgewerkt. Jordie leest daarna een checklist voor, om te kijken wat er allemaal al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. De komende evenementen die binnenkort zullen plaatsnemen worden ook nog besproken. Franny vertelt over danseres Charlie Ann die vanmiddag komt. Ze geeft aan dat ze het leuk vindt als iedereen komt kijken maar dan wel aan het einde van de dansles. Ze wil eerst goed gaan oefenen. Jordie vertelt daarna enthousiast over de drag queen die vandaag op bezoek komt. Hij is erg benieuwd hoe hij zelf wordt omgetoverd. De andere bewoners lijken het ook leuk te vinden. Verder verloopt de vergadering rustig en wordt er niet extreem veel meer besproken. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *