Ramona vraagt Romy om een bijzondere gunst

Ramona vraagt Romy om een bijzondere gunst

Nog voordat Rob als “nieuwe bewoner” Utopia betrad is er nog meer gebeurd. Zo vroeg Ramona Romy om een gunst.

Ramona is bezig met afvallen zoals velen weten. Ze heeft al redelijk wat stappen gemaakt en is daardoor al 46 kilo kwijt. Het doel van 50 kg is dus bijna behaald. Maar zoals altijd de laatste loodjes wegen het zwaarst. Toch besluit Ramona na kerst om deze weer te gaan sporten. Na het sporten stapt ze op haar Romy af met een bijzonder vraag. Ze wil namelijk graag dat Romy een dagdeel met 46 kilo rondloopt. Dit om te laten inzien hoe veel gewicht Ramona met zich mee heeft gedragen. Romy reageert enthousiast en zegt meteen dat ze dat zeker voor haar wil doen. Maar wat Ramona er precies mee opschiet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *