Romy gaat voor Ramona pitchen

Romy gaat voor Ramona pitchen

Cemal en Romy hebben beide besloten niet te pitchen voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Cemal vindt dat hij al een prijs heeft gewonnen doelend op het ontmoeten van zijn vader. Romy pitcht ook niet omdat ze het de rest meer gunt om de prijs te winnen. Als ik mag pitchen voor een ander, had ik het gelijk gedaan laat ze Jacco wat later weten. Niet veel later lijkt deze wens uit te komen. Aan Ramona vertelt ze namelijk dat voor haar wil strijden. Ik wil gewoon dat jij die prijs wint gaat ze verder. En oppert dan ook om voor Ramona te pitchen, gewoon uit haar blote hoofd. Ramona is eerst wat terughoudend maar vindt het later toch een goed idee. Ze geeft haar een dikke knuffel en is erg dankbaar dat Romy dit voor haar wil doen. Op de pitches komen we zo nog uitgebreider op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *