Bewoners zijn te spreken over de komst van Rob

Bewoners zijn te spreken over de komst van Rob

We schreven zojuist over de komst van Rob. De bewoners reageerde verbaasd over de komst van de uiteindelijke nieuwe bewoner. In dit bericht kun je het nog eens terug lezen. Nu Rob al even in Utopia is zijn de eerste indrukken ook alweer een feit. Hoe denken de vaste bewoners over de komst van Rob?

De bewoners maakten kennis met Rob, een ontmoeting die veel vragen oproept. Daarom neemt Rob plaats voor de groep en vertelt dat hij als betalende B&B gast zal verblijven in één van de Utopiaanse verblijven. Zodra een bewoner Utopia verlaat wil Rob deze plek innemen en zo de nieuwste bewoner van Utopia worden. Daar werd vol verbazing op gereageerd, want dit zagen ze niet echt aankomen. Na het voorstelrondje ontstaan er hier en daar wat groepjes die erover spreken. Zo zijn Billy, Boyd en Jessie ontzettend blij. Volgens Billy is Rob precies wat Utopia nu nodig heeft. Boyd noemt Rob zelfs een geschenk. De B&B gast heeft veel indruk gemaakt met zijn verhaal. Ook de andere bewoners zijn te spreken over Rob. Ramona noemt hem een goede aanvulling en ook Ruud is blij met de situatie. Al met al hebben de bewoners alvast een voorlopige conclusie. Ze vinden het een leuke ontwikkeling zo vlak voor het einde van het jaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *