De pitches voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

De pitches voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Gisteren kwamen de bewoners bijeen voor een aantal pitches. Pitches voor de Utopiaan van het jaar verkiezing die steeds dichterbij komt. Want op wie moet je nou gaan stemmen? Een aantal bewoners leggen dat voor je uit. Als allereerste neemt Boyd het woord, hij zit nog maar kort in Utopia maar laat toch duidelijk weten dat hij mee doet aan de wedstrijd. Ook een aantal andere bewoners nemen het woord. Zo nemen Gina, Ramona, Jessie, Rowena, Billy, Gina, Bas en Do ook het woord. Maar ook Romy die Ramona extra promoot omdat Romy vindt dat haar mede bewoner het verdient de winnaar van Utopia te worden. We kunnen alles omschrijven voor je maar het is veel makkelijker het te bekijken.  Scheelt ook weer een hele lap tekst 🙂 Gelukkig zijn er Utopia fans die alles opnemen in de vorm van video’s. Bekijk de pitches op je gemak terug en besluit op wie jij gaat stemmen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *