Rob vertrekt weer uit Utopia?

Rob vertrekt weer uit Utopia?

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Eerder schreven we over de komst van Rob. Hij verblijft in Utopia en wordt uiteindelijk bewoner zodra iemand van de vaste bewoners vertrekt. Maar vandaag is Rob alweer van het Utopia terrein verdwenen…

Even na het middaguur vraagt Rob de telefoon aan de bewoners. Terwijl hij naar buiten loopt belt hij de taxichauffeur die hem gisteren bij Utopia heeft afgezet. Een klein kwartiertje later rijdt de taxi richting de loods. Terwijl Rob naar buiten loopt om in te stappen krijgen ook de andere bewoners door wat er gebeurt. Al snel heerst er verbazing. Kom je hem nu alweer ophalen? Ik dacht dat hij langer zou blijven zegt Karin verdwaast tegen de taxichauffeur. Inmiddels heeft een groot aantal van de groep zich in de deuropening verzameld. Er is grote verwarring in de groep over wat er precies gebeurd. Maar als Romy Rob vraagt wat hij gaat doen, wordt er een hoop duidelijk. Rob zegt dat hij wat boodschappen gaat halen. Dus je komt wel weer terug? vraagt Romy door. Rob antwoordt met een volmondig ja. Een tijdelijk vertrek wat Rob dus wel mag, aangezien hij nog geen vaste bewoner is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *