Rob zorgt voor verwarring in Utopia

Rob zorgt voor verwarring in Utopia

Gistermiddag heeft Rob zijn intrek genomen in de mini samenleving. Wie hij precies is en wat hij komt doen is voor de bewoners nog niet helemaal duidelijk. En dat zorgt voor veel verwarring. Al snel beginnen de speculaties. De groep vraagt zich onder andere af of Rob wel is wie hij zegt te zijn. Zo denkt Billy dat hij wel eens een gedragscoach zou kunnen zijn en dat hij in Utopia is gekomen om hun gedrag te spiegelen. Dat zorgt voor flink wat zenuwen bij de rest van de groep. Verschillende bewoners verdenken Bas en Do er zelfs van dat ze mee zouden werken aan een complot, waarin Rob een gedragstherapeut zou zijn. Ook Romy en Jacco zijn nieuwsgierig naar de identiteit van Rob. Gewapend met een koevoet willen ze inbreken in de B&B, om te zien wat Rob daar vannacht heeft uitgespookt. Karin houdt de twee tegen, ze vindt dat hij gewoon een B&B gast is en dat ze zijn privacy moeten respecteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *