Ramona klimt op het dak van de loods

Ramona klimt op het dak van de loods

Ramona heeft een stunt uitgehaald voor haar campagne voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ramona heeft namelijk een nummer geschreven. En onderwerp hiervan is dat zij de eerste vrouwelijke Utopiaan van het Jaar moet worden. Als het nummer af is, schakelt ze hulp in van mede bewoners Cemal en Jacco. Samen met de mannen probeert ze op het dak van de loods te komen, zodat iedereen haar kan zien en horen.  Na veel gegil, gejammer en aanmoedigende woorden van Jacco, Cemal en Romy, belandt Ramona dan uiteindelijk op het dak van de loods. Maar zodra ze op het dak terecht is gekomen, beseft ze ineens hoe hoog de loods is. Ik krijg een paniekaanval, ik wil er NU af! gilt ze hard.  Uiteindelijk vindt het optreden een verdieping lager plaats, namelijk op het dak van Boyd’s tattooshop. Maar dat mag de pret niet drukken voor Ramona. Ramona is Utopiaan van het jaar zingt ze luidkeels op de melodie van We Are The Champions. De andere bewoners komen al snel kijken en met luid gelach en gejuich wordt het optreden van haar beloond. Maar of het ook geholpen heeft voor haar campagne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *