Rob is weer terug in Utopia en heeft een verrassing voor iedereen

Rob is weer terug in Utopia en heeft een verrassing voor iedereen

Rob is vandaag vertrokken uit Utopia. Al snel werd duidelijk dat het een tijdelijk vertrek is. Rob ging namelijk even een boodschap doen. Inmiddels is hij weer teruggekeerd naar Utopia.

Rob wordt netjes bij de deur van de loods afgezet. Ramona heeft het als eerste in de gaten en ze komt naar buiten om hem te begroeten. Enthousiast vertelt ze hoe ze net op het dak van de loods heeft gestaan om een lied te zingen voor haar campagne. Met een tas vol boodschappen loopt Rob vervolgens de loods in. Daar vertelt hij dat hij wat vergeten was en dat hij daarom boodschappen is gaan doen. Maar hij heeft ook aan de bewoners gedacht.Hij is namelijk naar de bakker geweest en heeft hij voor iedereen wat lekkers meegenomen. Iedereen krijgt een gebakje met een eigen kleur. Wat leuk zegt Romy blij en ook Rowena vindt het erg lief van Rob. Als Rob de gebakjes verdeelt, wordt de rest van de groep er ook bijgehaald. Samen smullen ze vervolgens van het cadeau wat mysterieuze Rob heeft meegenomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *