Billy vraagt Boyd om zakelijk advies

Billy vraagt Boyd om zakelijk advies

Billy zit aan de bar wat voor zich uit te staren. Als Boyd vervolgens wat te drinken voor zichzelf maakt achter de bar vertelt ze hem dat ze zijn advies nodig heeft. Kan me niet schelen, ik wil weten wat Rob hier komt doen antwoordt Boyd vervolgens. Ook hij vindt Rob maar een mysterieus type. Billy zet toch door, ze wil graag Boyd zakelijke advies hebben. En na enig aandringen doet ze haar verhaal. Billy legt uit dat het speciale aan de Billy Jeans is dat ze elke broek zelf maakt en hierdoor elke broek uniek is. Het nadeel hiervan is dat dit veel tijd in beslag neemt. Daarom denkt ze erover om een groot stuk stof te bewerken met haar verf en daar broeken uit te laten maken. Zo worden de Billy Jeans meer een massaproductie. En wil van Boyd weten of dit een goed plan is. Boyd vindt het op zijn beurt niet nodig. Je hebt genoeg tijd om aan je broeken te werken en elke broek uniek te maken. Billy is blij met haar advies en ze heeft besloten toch maar niet aan massaproductie te doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *