Ramona wil de merchandise uitbreiden, Jessie is niet blij met dit plan

Ramona wil de merchandise uitbreiden, Jessie is niet blij met dit plan

Ramona en Karin hebben een idee en besloten dit afgelopen avond met Jessie te bespreken. De twee die samen verantwoordelijk zijn voor de merchandise, waaronder de Utopia Streetwear valt, hebben ruimte te kort. Vooral op markten merken ze dat de kleine ruimte naast de bar, te klein is. Om deze reden willen ze de groene kamer bij hun winkel betrekken. Jessie laat duidelijk weten dat hij het niet ziet zitten. Hij vraagt vervolgens aan Ramona hoe ze dat dan voor zich ziet. Waar moeten de bewoners van de groene kamer dan heen. Ramona antwoordt dat de bewoners uit de groene kamer makkelijk onderverdeeld kunnen worden op andere slaapkamers. Romy en Cemal willen toch een eigen plekje buiten de loods voegt ze eraan toe. Jessie vindt het op zijn beurt onduidelijk en heeft het idee dat hiermee indirect naar geld gevraagd wordt voor een caravan voor Romy en Cemal. Ramona schiet meteen in de verdediging. Het gesprek eindigt wanneer Jessie wegloopt en Ramona boos achterlaat. Het gebeurt toch wel roept ze hem boos na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *