Boyd en Jessie willen een nieuwe structuur tijdens Utopia 2017

Boyd en Jessie willen een nieuwe structuur tijdens Utopia 2017

Afgelopen avond hadden Jessie en Boyd buiten een gesprek over de structuur in Utopia. De twee willen wat veranderingen doorvoeren…

Jessie wil dat er in 2017 altijd gewerkt wordt voor de bv. En wil ook nog dat er verschillende structuren worden toegepast. Hierbij wil hij dat er een hiërarchie komt met kapitalisten, minimalisten en bewoners die in de foundation willen zitten. En voegt eraan toe dat hij en Boyd onder de hiërarchie moet vallen. Boyd ziet dit idee op zijn beurt wel zitten. De twee willen zich tijdens Utopia 2017 niet druk hoeven maken. En willen dan ook dat de structuur zo goed in elkaar zit dat het niet mogelijk is om in een nieuwe crisis te belanden. Alle bewoners zullen moeten werken om de vaste lasten te dekken. De hardwerkende bewoners waar Jessie en Boyd volgens Jessie onder vallen, kunnen verder zelf bepalen wat ze met hun geld doen. Boyd vindt het idee van Jessie goed klinken en samen willen de twee dit werkelijkheid maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:00

    Jessie trekt te veel op met Boyd. Er was toch veel belangstelling voor tatoos .
    Ik zie hem helemaal niet werken of er over hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *