Jessie speelt volgens Ramona en Romy de baas van Utopia

Jessie speelt volgens Ramona en Romy de baas van Utopia

Afgelopen avond waren er wat irritaties over Jessie. Ramona en Romy ergeren zich namelijk aan hun mede bewoner.

En dat komt omdat het gedrag van Jessie continu veranderd. De dames vinden dat Jessie zich de laatste paar dagen als de baas van Utopia gedraagt. Wat onder andere duidelijk werd door de eerdere discussie over de merchandise met Ramona. Ramona laat weten dat het haar stoort dat Jessie zich weer helemaal het mannetje voelt nu hij beter in zijn vel zit. Volgens de twee komt dit doordat Jessie en Billy weer veel tijd met elkaar doorbrengen. Maar een tijdje geleden stond hij nog te huilen voegt Ramona eraan toe. Op de vide roddelen de twee nog even verder. Hij krijgt weer praatjes merkt Romy op. Ramona voegt eraan toe dat hij op een verkeerde manier communiceert. Ze hebben allebei het gevoel dat Jessie de baas wil spelen en over iedereen heen walst. Ben jij het met hen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *