Big Brother deelt eerste foto’s van de presentatoren

Big Brother deelt eerste foto’s van de presentatoren

Big Brother gaat in 2021 van start, wanneer is nog niet bekend maar het gaat niet lang meer duren. Langzaamaan wordt er steeds meer bekend gemaakt. Zo zijn er twee foto’s gedeeld van de presentatoren van Big Brother 2021. In Nederland wordt Big Brother uitgezonden op RTL 5. En dit zal waarschijnlijk door twee mensen gaan gebeuren. Het lijkt erop dat het om een man en vrouw gaat. Wie wordt volgens de status snel bekend gemaakt zo is te lezen op social media van onder andere Endemol Shine. RTL 5 heeft niet echt vaste gezichten meer dus het wordt raden wie het gaat zijn. Wellicht zijn het een paar uit onderstaand rijtje?

  • Rick Brandsteder
  • John Williams
  • Anna Nooshin
  • Ewout Genemans
  • Nicolette Kluijver
  • Paul de Leeuw
  • Lieke van Lexmond
  • Marieke Elsinga
  • Luuk Ikink
  • Kees van der Spek

Van welke presentatoren zijn deze ogen?


Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *