Big Brother maakt startdatum bekend

Big Brother maakt startdatum bekend

Het nieuws waar we op zaten te wachten, wanneer start Big Brother 2021? Geraldine Kemper verklapte al weten dat het begin januari zou zijn. En inmiddels kunnen we officieel bevestigen dat dit januari is. Vier januari om precies te zijn. Dit heeft Big Brother zojuist via de officiële kanalen bekend gemaakt. De eerste aflevering wordt uitgezonden op RTL4 en RTL5 in Nederland. In België wordt Big Brother uitgezonden op Vier. Vervolgens is Big Brother elke werkdag te zien op RTL5 en Vier. Elke donderdag zal er een live show zijn. De bewoners, naar alle waarschijnlijkheid zeven Nederlanders en zeven Belgen zijn 24/7 te volgen via de livestream op Videoland. De kogel is dus uit de kerk, en daar hoort natuurlijk een leuk filmpje bij:

Via Big Brother Nederland blijf je dagelijks op de hoogte van het laatste Big Brother nieuws

 

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *