Tweepersoonsbedden…..het hout..?

Tweepersoonsbedden…..het hout..?

Weer een onenigheid:

Strijd om het hout…
Giorgio en Joey waren al even van plan om van hun oude bedden – en de bedden van Naomi en Laura B nieuwe tweepersoonsbedden te maken. Deze avond hebben ze succesvol aan dit project geklust. Samen met de mannen van Le Luifel (Chris en Mark..) tillen ze de zware bedden naar binnen.
Al snel ontstaat er een discussie tussen Ivan en Giorgio. “Dit is belachelijk. Onzin. En er niet eens iets over zeggen en gewoon doen”, roept Ivan geïrriteerd. Al snel wordt duidelijk dat Giorgio en Joey ongevraagd aan de houtvoorraad van de BV hebben gezeten. Ook Nicole is het eens met de mening van Ivan. Ze vindt dat Giorgio en Joey niet het recht hadden om de planken te pakken. “Recht of geen recht. Er zijn bedden nodig!” antwoordt Joey. (tweepersoonsbedden dus….?)
“Het gaat er om dat er iedere keer gezeurd wordt en dat er niet gecommuniceerd wordt. En dan doen jullie het zelf ook niet”, roept Nicole. Ivan vult haar aan: “Dan moet je dat zelf ook doen!” Giorgio maakt duidelijk dat het hout er al lag en snapt niet waarom ze hier een probleem van maken. Ivan blijft geïrriteerd: “Dit is geen resthout!”
Als snel draait het uit op een principekwestie. Joey is er duidelijk klaar mee: “Zes planken per persoon. Dan lappen we die toch gewoon? Dan gaan we toch niet moeilijk over doen? Al dat gezanik om zes planken.”
Aan de eettafel gaat de discussie verder. “Om een lang verhaal kort te maken. Krijgen we zes planken per persoon van de BV of moeten we ze terug betalen?” roept Giorgio. Ivan maakt de blonde krullenbol nog eens duidelijk dat ze fout zitten: “Niet iets gaan doen en dan gaan vragen!”
Wat vinden jullie, heeft Ivan gelijk en zijn tweepersoonsbedden wel een must….?

Er wordt gebouwd aan de Gym

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. talleke at 08:56

    snap niet waarom gio een tweepersoonsbed moet hebben, hij wil toch geen relatie met naoma!! waarom dan wel kezen en samen slapen daar. ivan heeft gelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *