Jessie en Merel praten hun ruzie over de webshop uit

Jessie en Merel praten hun ruzie over de webshop uit

Jessie en Merel lopen een rondje over het Utopia 2 terrein om hun ruzie uit te praten. Jessie vindt het niet fijn dat de webshop een week van hen is afgepakt, omdat Merel een regel heeft overtreden. Merel begrijpt zijn punt maar vindt het niet nodig om boos te blijven. Ik weet het, het is ook echt heel dom voegt ze eraan toe. Uiteindelijk geven de twee elkaar een dikke knuffel. Je ruikt nog steeds lekker zegt Jessie met zijn gezicht in Merel haar nek. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *