Jessie wil dat Gerrit meer oefent met zijn DJ set

Jessie wil dat Gerrit meer oefent met zijn DJ set

Jessie en Adriaan zitten op deze nieuwe dag met zijn tweeën achter de computer als de toekomstige evenementen ter sprake komen. Jessie vertelt aan Adriaan dat hij gisteren met Gerrit heeft gesproken over zijn dj set. Er moet gewoon elke geoefend worden gaat Jessie verder. Hij kan er gewoon nog niks van. Als je straks voor duizend man moet draaien, moet je gewoon echt goed kunnen draaien benadrukt hij. Daar is Adriaan het mee eens. Ik wil hem die kans ook gewoon geven zegt Adriaan. En denkt dat het voor de toekomstige evenementen goed is dat Gerrit gaat draaien, omdat de bezoekers het leuk vinden dat de bewoners zelf wat doen tijdens de evenementen. Absoluut, maar je moet er wel mee bezig zijn reageert Jessie op zijn beurt. Zal Gerrit nog meer gaan oefenen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *