Jessie bespreekt zijn frustraties met betrekking tot de organisatie van de markt met Cees

Jessie bespreekt zijn frustraties met betrekking tot de organisatie van de markt met Cees

Cees komt Jessie tegen, de twee raken in gesprek over de aankomende markt. Ik ben benieuwd wanneer de kleding binnenkomt zegt Jessie. Ze hebben het weer te laat besteld voegt hij eraan toe. Hij lijkt zich te ergeren aan zijn mede bewoners. Het is vreselijk Cees gaat hij verder. En legt uit dat hij de marktorganisatie al drie weken heeft gevraagd om de andere bewoners achter hun broek aan te zitten. Hij heeft namelijk naar eigen zeggen geen zin om de laatste dagen weer alles uit de hoge hoed te moeten toveren. Weer is het het laatste moment gaat Jessie verder. Cees lijkt het te begrijpen. Frustrerend jongen reageert hij. Zal Jessie de andere bewoners aanspreken over de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *