Dit is er besproken tijdens de vergadering van 10 mei in Utopia 2

Dit is er besproken tijdens de vergadering van 10 mei in Utopia 2

De bewoners verzamelen zich in de silo voor een vergadering. Franny begint met een actiepuntenlijst en al snel gaat de vergadering over de houten kistjes. Adriaan laat weten dat hij ermee bezig is maar dat hij niet eindverantwoordelijk is. Na de vergadering het terrein opruimen leest Franny verder. Dat is volgens Merel al gebeurd maar daar lijkt Jessie het niet mee eens te zijn. Er moet nog wel veel aan gebeuren benadrukt hij. Daarnaast zegt Jessie dat er nog een aantal andere dingen voorbereid moeten worden en dat de bewoners dit op moeten gaan pakken. De groep praat verder en Hiske neemt het woord. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier vol verbazing zit zegt ze. Ik vind dat we weer een beetje de negativiteit ingaan. Ze wil juist dat de bewoners positiviteit uitstralen. Daarnaast vind ik dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen gaat ze enthousiast verder. Er moeten nog een aantal dingen gedaan worden voor de aankomende markt. Ze legt uit dat de hele groep hier verantwoordelijk voor is en niet slechts één persoon. Laten we er gewoon achter gaan staan en niet lopen zeiken zegt Hiske. Daar zijn de andere bewoners het mee eens. Gerrit heeft nog goed nieuws voor de bewoners. De bewoners hebben een muziekvergunning gekregen, wat betekent dat ze elke uur een kwartiertje muziek mogen draaien. De bewoners praten verder over de voorbereidingen en Hiske vraagt of iedereen weet wat hij of zij moet doen. De groep antwoordt positief en niet veel later vertrekken de bewoners naar buiten om de bar alvast te verplaatsen. Laten we hopen dat de laatste voorbereidingen snel geregeld worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *