Kaylee mag een leuke cursus volgen, Andrea heeft dit voor haar geregeld

Kaylee mag een leuke cursus volgen, Andrea heeft dit voor haar geregeld

Andrea is druk bezig geweest om een verrassing te regelen voor mede bewoner Kaylee. Ik heb een verrassing zegt ze trots tegen een aantal mede bewoners in de silo. Misschien is het wel leuk om te doen met de groep. Het is zelfverdediging legt Andrea verder uit. Merel kijkt direct op. Vervolgens nodigt Andrea de anderen uit. Willen jullie mee doen vraagt ze. Merel lijkt interesse te hebben en maakt ook direct een toepasselijk grapje. Oh? Zijn het ook lekkere instructeurs zegt Merel. Wat zal Kaylee van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *